Juridische problemen voorkomen

Juridict probeert problemen te voorkomen. Daar krijgen wij energie van! Juridische problemen voorkomen in plaats van juridische geschillen te slechten. Juridict kiest er voor om niet te procederen. Procederen vraagt andere vaardigheden. Vaardigheden waarover advocaten beschikken met wie Juridict samenwerkt.

Juridict is flexibel. Geen strippenkaarten of contracten. Gewoon goed advies en ondersteuning op de momenten dat je dat nodig hebt.

Juridict deelt kennis. Juridische ondersteuning uitbesteden of kennis overdragen. Aan jou de keuze.

Juridict is gespecialiseerd. Ondernemers helpen met juridische vraagstukken en gespecialiseerd in privacyrecht en aan ICT gerelateerd recht.

Juridisch advies is alleen waardevol als er rekening wordt gehouden met de dagelijkse praktijk. Juridict combineert diepgaande en inhoudelijke kennis van ICT vraagstukken met juridische kennis en ervaring. Hiermee is Juridict als geen ander instaat om organisaties op integrale wijze te helpen en te adviseren.

Gespecialiseerd in Recht en ICT

Het vakgebied Recht en ICT vormt een aparte discipline binnen het recht waarbij kennis en inzicht is vereist in zowel de ICT als in de specifieke domeinen van het recht. De ICT kenmerkt zich door snelle veranderingen, veranderingen waarop het recht niet altijd direct een antwoord kan bieden. Om deze antwoorden te vinden worden er binnen het recht verschillende rechtsgebieden aangesproken: het privaatrecht, het publiekrecht en het strafrecht. Niet alleen de snelle veranderingen leveren juridische uitdagingen op, ook de complexiteit van ICT diensten en producten speelt hierin een rol. De ICT kenmerkt zich door “oplossingen” die bestaan uit een samenhang van vele producten en diensten die soms niet allemaal even duidelijk en consistent zijn beschreven. Denk hierbij aan de kreet “de cloud”. Een zoektocht op internet zal vele definities en invullingen opleveren.

Vanuit het Zeeuwse Middelburg helpt Juridict ondernemers die juridische problemen willen voorkomen. Daar krijgen wij energie van!