Gespecialiseerd in ICT- en Privacyrecht

Juridisch advies is vooral waardevol als er rekening wordt gehouden met de dagelijkse praktijk. Juridict combineert diepgaande en inhoudelijke kennis van Privacy- en ICT vraagstukken met juridische kennis en ervaring. Hiermee is Juridict als geen ander instaat om organisaties op integrale wijze te helpen en te adviseren.

  • Juridict is flexibel. Geen strippenkaarten of contracten. Gewoon goed advies en ondersteuning op de momenten dat je dat nodig hebt.
  • Juridict deelt kennis. Juridische ondersteuning uitbesteden of kennis overdragen. Aan jou de keuze.

  • Juridict is gespecialiseerd. Ondernemers helpen met juridische vraagstukken en gespecialiseerd in privacyrecht en aan ICT gerelateerd recht.
ICT overeenkomst nakomen
Juridisch advies privacy en AVG
Contracten opstellen en beoordelen

Juridische problemen voorkomen

Juridict probeert problemen te voorkomen. Daar krijgen wij energie van! Juridische problemen voorkomen in plaats van juridische geschillen te slechten. Juridict kiest er voor om niet te procederen. Procederen vraagt andere vaardigheden. Vaardigheden waarover advocaten beschikken met wie Juridict samenwerkt.

Vanuit het Zeeuwse Middelburg helpt Juridict ondernemers die juridische problemen willen voorkomen. Daar krijgen wij energie van!