Organisaties en bedrijven helpen bij privacy vragen en met de toepassing van de AVG. Privacyrecht vanuit het Zeeuwse Middelburg.

Juridict adviseert over privacykwesties, helpt met het opstellen van verwerkingsregisters en stelt aan privacy gerelateerde overeenkomsten op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verwerkersovereenkomsten en privacy statements.

Verwerker en de AVG
Algemene Verordening Gegevensbescherming

Juridict denkt mee over kwalificatievragen zoals over de vraag of je verwerker bent of verwerkingsverantwoordelijke.

Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Het verwerken van persoonsgegevens brengt onder de AVG tal van verplichtingen met zich mee. Juridict helpt organisaties om persoonsgegevens rechtmatig te verwerken. Juridict adviseert over privacykwesties, helpt met het opstellen van verwerkingsregisters en stelt aan privacy gerelateerde overeenkomsten op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verwerkersovereenkomsten en privacy statements. 

Juridict denkt mee over kwalificatievragen zoals over de vraag of je verwerkingsverantwoordelijke bent of verwerker. Omdat Juridict kennis en ervaring van Recht en ICT combineert adviseren wij ook over passende organisatorische en technische maatregelen waarnaar in de AVG wordt verwezen.